מחמצת:
90 ג’ מחמצת אם
380 ג’ קמח שיפון / קמח T170
380 מ”ל מים ב-40 מעלות
לבצק:
1.5 ק”ג קמח שיפון
850 ג’ מחמצת
37 ג’ מלח
2 ג’ שמרים יבשים
1-1.100 ליטר מים ב-60 מעלות
מחמצת:
מערבבים את כל חומרי המחמצת, להניח ל-3 שעות בטמפרטורת החדר ולעוד 12 שעות במקרר.
בצק:
מניחים בקערת המיקסר את כל החומרים, כולל המחמצת, ולשים במהירות נמוכה 5-7 דקות.
מעמידים להתפחה ראשונה – שעה.
שוקלים כיכרות של 800 ג’, מעצבים בידיים רטובות לצורה של כדור ומניחים להתפחה בסלסלות התפחה מקומחות היטב, כשעה.
מחממים תנור ל-260 מעלות.
אופים, עם הרבה אדים, ב-260 מעלות למשך 20 דקות, מורידים ל-220 מעלות ואופים 40 דקות נוספות.
מצננים היטב לפני פריסה.
לקוחות יקרים, בשל עומס אצל חברת המשלוחים בתקופת החגים, ייתכנו עיכובים בזמני האספקה. תודה על ההבנה סגור