לקוחות יקרים, החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

לקוחות יקרים,
החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

מתכונים

לחם/לחמניות/חלה על בסיס עמילן חיטה ללא גלוטן – "מולינו"

כשעתיים
קל
2 חלות

חומרים

1 ק"ג תערובת לאפייה "מולינו" על בסיס עמילן חיטה (אריזה כחולה)

850-900 מ"ל מים

13 גר' שמרים יבשים

100 גר' שמן/ שמן זית

90 גר' דבש/סילן/סירופ מייפל או 45 גר' סוכר לבן/חום

25 גר' מלח

אופן ההכנה

  1. מניחים במיקסר את כל חומרי הבצק.
  2. לשים כ- 5 דקות במהירות נמוכה ועוד כ- 5 דקות במהירות גבוהה.
  3. מוציאים מהמיקסר אל משטח מקומח היטב ב"מולינו" או קמח אורז, יוצרים את הצורה הרצויה – כיכר לחם/חלה/לחמניות ומניחים להתפחה של כ- 3/4 שעה מכוסה במגבת לחה.
  4. מחממים תנור ל- 210 מעלות צלזיוס.
  5. אופים כ- 20 דקות עם לחות אדים בתנור.
  6. מורידים טמפ' ל- 190-200 מעלות ואופים כ- 20-25 דקות נוספות עד קבלת צבע שחום ויפה.
  7. ניתן להחליף 10% מהקמח בקמחי מקור ללא גלוטן (טף, כוסמת, שיבולת שועל וכו')
חלה לחמים ולחמניות עמילן חיטה1

אהבתם?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב facebook
Facebook
גלילה לראש העמוד