לקוחות יקרים, בחג הפסח אנחנו סגורים. ניתן להזמין בחנות האינטרנטית עד לתאריך 13.4.2022 בחצות. החנות תשוב ותפתח מיד עם צאת חג הפסח. חג שמח וכשר!

לקוחות יקרים, בחג הפסח אנחנו סגורים. ניתן להזמין בחנות האינטרנטית עד לתאריך 13.4.2022 בחצות. החנות תשוב ותפתח מיד עם צאת חג הפסח. חג שמח וכשר!

לקוחות יקרים,
החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

מתכונים

לחם/לחמניות/חלה על בסיס עמילן חיטה ללא גלוטן – "מולינו"

כשעתיים
קל
2 כיכרות/ 5 לחמניות

חומרים

500 גר' תערובת לאפייה "מולינו" על בסיס עמילן חיטה (אריזה כחולה)

500 מ"ל מים

10 גר' (כף) שמרים יבשים

25 גר' שמן/ שמן זית (3 כפות)

60 גר' דבש/סילן/סירופ מייפל או 25 גר' סוכר לבן/חום

12 גר' מלח (2 כפיות)

אופן ההכנה

  1. מניחים במיקסר את כל חומרי הבצק.
  2. לשים כ- 3 דקות במהירות נמוכה ועוד כ- 5 דקות במהירות גבוהה.
  3. מוציאים מהמיקסר אל משטח מקומח היטב ב"מולינו" או קמח אורז, יוצרים את הצורה הרצויה – כיכר לחם/חלה/לחמניות ומניחים להתפחה של כ- 3/4 שעה מכוסה במגבת לחה.
  4. מחממים תנור ל- 210 מעלות צלזיוס.
  5. אופים כ- 20 דקות עם לחות אדים בתנור.
  6. מורידים טמפ' ל- 190-200 מעלות ואופים כ- 20-25 דקות נוספות עד קבלת צבע שחום ויפה.
  7. ניתן להחליף 10% מהקמח בקמחי מקור ללא גלוטן (טף, כוסמת, שיבולת שועל וכו')
חלה לחמים ולחמניות עמילן חיטה1

אהבתם?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב facebook
Facebook
גלילה לראש העמוד