לקוחות יקרים,
החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

מתכונים

לחם כפרי כהה ללא גלוטן – "מולינו"

כשעתיים
בינוני
2 כיכרות

חומרים

500 גר' תערובת "מולינו" רב תכליתית (אריזה ירוקה)

500 מ"ל מים

15 גר' מלח

17 גר' שמן זית

12 גר' שמרים יבשים

50 גר' סילאן

100-200 גר' גרעינים (חמניה, דלעת, פשתן וכו')

אופן ההכנה

  • מניחים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל חומרי הבצק ולשים במהירות נמוכה בחמש דקות ועוד כ3-5 דק' במהירות גבוהה עד קבלת בצק אחיד ודביק מעט.
  • מוציאים את הבצק למשטח מקומח היטב בקמח ללא גלוטן . בעזרת סכין חדה חותכים לחתיכות של 450-500 גר' ויוצרים צורת כיכר לחם רצויה (עגול/ אובלי).
  • מניחים להתפחה של כשעה מכוסה במגבת מטבח לחה.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 210 מעלות ל- 40-50 דקות ועד קבלת צבע זהים ושמיעת צליל חלול כאשר דופקים על תחתית הכיכר.
  • מצננים היטב ופורסים.

אהבתם?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב facebook
Facebook
גלילה לראש העמוד