לקוחות יקרים, החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

לקוחות יקרים,
החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

מתכונים

לחם כפרי כהה ללא גלוטן – "מולינו"

כשעתיים
בינוני
2 כיכרות

חומרים

500 גר' תערובת "מולינו" רב תכליתית (אריזה ירוקה)

500 מ"ל מים

15 גר' מלח

17 גר' שמן זית

12 גר' שמרים יבשים

50 גר' סילאן

100-200 גר' גרעינים (חמניה, דלעת, פשתן וכו')

אופן ההכנה

  • מניחים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל חומרי הבצק ולשים במהירות נמוכה בחמש דקות ועוד כ3-5 דק' במהירות גבוהה עד קבלת בצק אחיד ודביק מעט.
  • מוציאים את הבצק למשטח מקומח היטב בקמח ללא גלוטן . בעזרת סכין חדה חותכים לחתיכות של 450-500 גר' ויוצרים צורת כיכר לחם רצויה (עגול/ אובלי).
  • מניחים להתפחה של כשעה מכוסה במגבת מטבח לחה.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 210 מעלות ל- 40-50 דקות ועד קבלת צבע זהים ושמיעת צליל חלול כאשר דופקים על תחתית הכיכר.
  • מצננים היטב ופורסים.
לחם כפרי כהה ללא גלוטן -

אהבתם?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב facebook
Facebook
גלילה לראש העמוד