לקוחות יקרים,
החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

מתכונים

טורטייה ללא גלוטן – "מולינו"

20 דקות
קל
10 טורטיות

חומרים

500 גר' תערובת "מולינו" על בסיס עמילן חיטה (אריזה כחולה)

450 מ"ל מים

4 גר' אבקת אפיה

100 גר' שמן זית

50 גר' דבש

11 גר' מלח

אופן ההכנה

  • מחממים תנור לחום מקסימלי 260-280 מעלות.
  • בקערת המיקסר עם וו לישה שמים את כל חומרי הבצק יחד ולשים כ- 5 דקות במהירות נמוכה ועוד כדקה במהירות גבוהה.
  • מוציאים את הבצק למשטח מקומח היטב בקמח ללא גלוטן.
  • בעזרת קלף או סכין חדה חותכים חתיכות של כ- 120 גר' מהבצק ומרדדים. כל כדור מרדדים לעיגול דק ככל האפשר.
  • ללא התפחה מכניסים לתנור החם ואופים 3-5 דקות עד קבלת בועות גדולות וצבע זהוב בהיר.
טורטייה כחול 3

אהבתם?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב facebook
Facebook
גלילה לראש העמוד