לקוחות יקרים, החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

לקוחות יקרים,
החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

מתכונים

חלה לשבת על בסיס עמילן חיטה ללא גלוטן – "מולינו"

כשעה וחצי
קל
2 חלות

חומרים

1 ק"ג תערובת לאפייה "מולינו" על בסיס עמילן חיטה (אריזה כחולה)

850-900 מ"ל מים

13 גר' שמרים יבשים

100 גר' שמן/ שמן זית

90 גר' דבש/סילן/סירופ מייפל או 45 גר' סוכר לבן/חום

25 גר' מלח

 

אופן ההכנה

  1. מניחים במיקסר את כל חומרי הבצק.
  2. לשים כ- 5 דקות במהירות נמוכה ועוד כ- 5 דקות במהירות גבוהה.
  3. מוציאים מהמיקסר אל משטח מקומח היטב בקמח ללא גלוטן, יוצרים את הצורה הרצויה קליעת צמות/חלה עגולה וכו' ומניחים להתפחה של כ- 3/4 שעה מכוסה במגבת לחה.
  4. מחממים תנור ל- 210 מעלות צלזיוס.
  5. אופים כ- 20 דקות עם לחות אדים בתנור.
  6. מורידים טמפ' ל- 190-200 מעלות ואופים כ- 20-25 דקות נוספות עד קבלת צבע שחום ויפה.
  7. ניתן להחליף 10% מהקמח בקמחי מקור ללא גלוטן (טף, כוסמת, שיבולת שועל וכו')

 

חלה עמילן חיטה 2

אהבתם?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב facebook
Facebook
גלילה לראש העמוד