לקוחות יקרים, בחג הפסח אנחנו סגורים. ניתן להזמין בחנות האינטרנטית עד לתאריך 13.4.2022 בחצות. החנות תשוב ותפתח מיד עם צאת חג הפסח. חג שמח וכשר!

לקוחות יקרים, בחג הפסח אנחנו סגורים. ניתן להזמין בחנות האינטרנטית עד לתאריך 13.4.2022 בחצות. החנות תשוב ותפתח מיד עם צאת חג הפסח. חג שמח וכשר!

לקוחות יקרים,
החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

מתכונים

באגט קלאסי

4 שעות + לילה
בינוני
כ-7 יחידות

חומרים

1 ק"ג T65 מסורתי

690 ג' מים

100 ג' מחמצת

20 ג' מלח

8 ג' שמרים יבשים

אופן ההכנה

לישה ראשונה ואוטוליזה:

במיקסר עם וו לישה מערבבים 2-3 דקות, רק את הקמח ו-80% מהמים וממתינים 10-40 דקות.

 

לישה שנייה:

מפעילים את המיקסר, ל-6-10 דקות במהירות איטית ומוסיפים בהדרגה את המחמצת, לאחר מכן את השמרים היבשים ואת שאר המים.

לאחר כ-4-8 דקות לישה מוסיפים את המלח.

 

לשים במהירות גבוהה לעוד 3-4 מדקות נוספות, עד לקבלת בצק אלסטי ולא דביק.

עושים שני קיפולים במשך שעה ומכניסים למקרר למשך הלילה.

מחלקים את הבצק לחתיכות של 250 או 350 ג'.

עיצוב ראשוני – לחצי שעה.

עיצוב סופי – והתפחה לשעה.

מחממים תנור לחום של 260 מעלות, חורצים את הבאגטים ואופים עם אדים כ-25 דקות.

בגט 3

אהבתם?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב facebook
Facebook
גלילה לראש העמוד