תפריט

מתכונים

אזני המן ללא גלוטן – "מולינו"

45 דקות
קל

חומרים

בצק:

350 ג' תערובת "מולינו"

200 ג' חמאה

2 חלמונים

120 ג' סוכר

60 מ"ל מים

1 כפית מיץ לימון

 

מלית:

50 ג' סוכר

75 מ"ל חלב

15 ג' חמאה

קורט מלח

100 ג' פרג טחון טרי

50 ג' אגוזים טחונים

אופן ההכנה

מלית:

בסיר קטן שמים את סוכר, חלב, חמאה ומלח ומחממים עד לרתיחה. מוסיפים פרג אגוזים טחונים ומערבבים לאיחוד.

מצננים את התערובת כשעה עד שמתייצבת.

 

בצק:

מאחדים את כל החומרים במיקסר עם וו גיטרה. יוצרים דיסק שטוח ומניחים לקירור לשעה.

מרדדים את הבצק למלבן בעובי של כחצי ס"מ. קורצים עיגולים בקוטר של כ-8 ס"מ. מניחים כפית ממלית הפרג וסוגרים לצורת אוזן המן.

מחממים תנור ל-175 מעלות.

אופים כ-20 דקות, עד שהבצק מזהיב.

מקשטים באבקת סוכר.

אזני המן מולינו 1

אהבתם?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב facebook
Facebook
גלילה לראש העמוד