אזני המן ללא גלוטן – "מולינו" ירוק
45 דקות
קל
כ- 20 יחידות
חומרים
בצק:
350 גרם תערובת "מולינו" רב תכליתית (אריזה ירוקה)
200 גרם חמאה
2 חלמונים
120 גרם סוכר
60 מ"ל מים
1 כפית מיץ לימון
מלית:
50 גרם סוכר
75 מ"ל חלב
15 גרם חמאה
קורט מלח
100 גרם פרג טחון טרי
50 גרם אגוזים טחונים
אופן ההכנה
מלית:
- בסיר קטן שמים סוכר, חלב, חמאה ומלח ומחממים עד לרתיחה. מוסיפים פרג ואגוזים טחונים ומערבבים לאיחוד.
- מצננים את התערובת כשעה עד שמתייצבת.
בצק:
- מאחדים את כל החומרים במיקסר עם וו גיטרה. יוצרים דיסק שטוח ומניחים לקירור לשעה.
- מרדדים את הבצק למלבן בעובי של כחצי ס"מ. קורצים עיגולים בקוטר של כ-8 ס"מ. מניחים כפית ממלית הפרג וסוגרים לצורת אוזן המן.
- מחממים תנור ל-175 מעלות. אופים כ-20 דקות, עד שהבצק מזהיב.
- מקשטים באבקת סוכר.