טורטייה ללא גלוטן – “מולינו”

זמן הכנה: 20 דקות

רמת קושי: קל

כמות יח': 10 טורטיות

חומרים:

500 גר’ תערובת “מולינו” על בסיס עמילן חיטה (אריזה כחולה)

450 מ”ל מים

4 גר’ אבקת אפיה

100 גר’ שמן זית

50 גר’ דבש

11 גר’ מלח

אופן ההכנה

  • מחממים תנור לחום מקסימלי 260-280 מעלות.
  • בקערת המיקסר עם וו לישה שמים את כל חומרי הבצק יחד ולשים כ- 5 דקות במהירות נמוכה ועוד כדקה במהירות גבוהה.
  • מוציאים את הבצק למשטח מקומח היטב בקמח ללא גלוטן.
  • בעזרת קלף או סכין חדה חותכים חתיכות של כ- 120 גר’ מהבצק ומרדדים. כל כדור מרדדים לעיגול דק ככל האפשר.
  • ללא התפחה מכניסים לתנור החם ואופים 3-5 דקות עד קבלת בועות גדולות וצבע זהוב בהיר.

אהבתם? שתפו עם חברים

דילוג לתוכן