
1 ק"ג T65 מסורתי
690 ג' מים
100 ג' מחמצת
20 ג' מלח
8 ג' שמרים יבשים
לישה ראשונה ואוטוליזה:
במיקסר עם וו לישה מערבבים 2-3 דקות, רק את הקמח ו-80% מהמים וממתינים 10-40 דקות.
לישה שנייה:
מפעילים את המיקסר, ל-6-10 דקות במהירות איטית ומוסיפים בהדרגה את המחמצת, לאחר מכן את השמרים היבשים ואת שאר המים.
לאחר כ-4-8 דקות לישה מוסיפים את המלח.
לשים במהירות גבוהה לעוד 3-4 מדקות נוספות, עד לקבלת בצק אלסטי ולא דביק.
עושים שני קיפולים במשך שעה ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מחלקים את הבצק לחתיכות של 250 או 350 ג'.
עיצוב ראשוני – לחצי שעה.
עיצוב סופי – והתפחה לשעה.
מחממים תנור לחום של 260 מעלות, חורצים את הבאגטים ואופים עם אדים כ-25 דקות.
לקוחות יקרים, בשל המצב הבטחוני ועל פי הנחיות גורמי הביטחון, נכון לעכשיו הופסקה הפצת המשלוחים בחברת השליחויות. החברה וגם אנחנו, עוקבים אחר הנחיות פיקוד העורף ונעדכן על שינויים במצב על פי ההנחיות. סגור
דילוג לתוכן