עוגת איינקורן

זמן הכנה: 30 דקות

רמת קושי: קל

כמות יח': 2 עוגות

חומרים:

חומרים לקרם:

175 ג' חלב

35 ג' קמח איינקורן "קמח הארץ"

לבשל את שני המרכיבים יחד, תוך כדי ערבוב מתמיד, עד לקבלת קרם חלק וסמיך, כ-3-5 דקות בישול.

 

חומרים לעוגה:

425 ג' קמח איינקורן "קמח הארץ"

290 ג' סוכר

20 ג' אבקת אפייה

7 ג' מלח

330 ג' ביצה (כ-5 ביצים גדולות)

275 ג' שמן צמחי

כפית מיץ לימון

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-190 מעלות.

מערבבים את כל החומרים, יחד עם הקרם שהכנו, במיקסר, כשתי דקות.

מעבירים לשתי תבניות אינגליש קייק, עד 3/4 גובה תבנית.

אופים כ-40 דקות.

 

ניתן להוסיף על העוגה בתבנית לפני האפייה: פירות חתוכים, שוקולד צ'יפס, אגוזים וכו'.

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors
קמח הארץ משתמשים בעוגיות כדי להבטיח תפקוד האתר ולשפר את חוויית המשתמש.
לפרטים נוספים על אופן בשימוש בעוגיות ועיבוד מידע אישי ניתן לגשת לעמוד תקנון ומדיניות פרטיות
דילוג לתוכן