
1 ק"ג כוסמין מלא "קמח הארץ"
820 מ"ל מים
10 ג' שמרים יבשים
20 ג' מלח
לקישוט: גרעיני חמנייה, דלעת, שומשום ופשתן
מניחים את החומרים בקערת המיקסר,
לשים כ-10 דקות, עד קבלת בצק גמיש, דביק ומעט נוזלי.
מחלקים את הבצק ל-2 ומניחים בתבנית לחם משומנת, להתפחה של כשעה.
מחממים תנור ל-230 מעלות.
מפזרים עלפני הבצק את הגרעינים.
אופים עם לחות (קערת מים בתחתית התנור) ל-20 דקות.
מוציאים את קערת המים וממשיכים לאפות עוד 15 דקות.
לאחר מכן מוציאים את הלחם מהתבנית ואופים ללא תבנית עוד 10 דקות.
זמן אפייה כולל כ-45 דקות.
מצננים לפחות כשעה לפני פריסה.
לקוחות יקרים, בשל המצב הבטחוני ועל פי הנחיות גורמי הביטחון, נכון לעכשיו הופסקה הפצת המשלוחים בחברת השליחויות. החברה וגם אנחנו, עוקבים אחר הנחיות פיקוד העורף ונעדכן על שינויים במצב על פי ההנחיות. סגור
דילוג לתוכן