ללא גלוטן

טיפים לאפייה מוצלחת בתערובות "מולינו" ללא גלוטן

התפחה אחת בלבד. מוציאים מהמיקסר ומיד מעצבים לצורה הסופית הרצויה.

  • התפחה בסביבה עשירה בלחות (לדוגמה מכוסה במגבת מטבח לחה או בתנור מכובה עם אדים בתוכו (תבנית עם מים רותחים).
  • לתערובות "מולינו" (באריזה ירוקה או כחולה)– יכולת ספיגת מים גבוהה וברוב המתכונים יחס הקמח לעומת המים הוא שווה– 500 גרם מים על 500 גרם קמח.
  • הבצק יוצא דביק מאוד וכאשר מוציאים אותו על משטח עבודה מקומח בקמח ללא גלוטן הוא מיד נאסף ונהיה נוח לעבודה.
  • בזמן האפייה, אדים בתנור ל- 20 דקות האפייה הראשונות ייטיבו מאוד עם הלחם.
  • ניתן להכניס בעת הכנסת הלחם לתנור, תבנית עם מים רותחים לתחתית התנור ולהוציאה לאחר כ- 20 דקות ראשונות של אפייה.
  • הקמח יוצר מאפים שתופחים מהר והרבה וזה בסדר.
  • יש לצנן היטב לפני בציעה או פריסה.

מוזמנים לגלול מטה לאוסף המתכונים שלנו.  בהצלחה ובתאבון!

לצפיה והורדת ספר המתכונים שלנו- לחצו כאן

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors
קמח הארץ משתמשים בעוגיות כדי להבטיח תפקוד האתר ולשפר את חוויית המשתמש.
לפרטים נוספים על אופן בשימוש בעוגיות ועיבוד מידע אישי ניתן לגשת לעמוד תקנון ומדיניות פרטיות
דילוג לתוכן