ממרח מרשמלו טבעוני/ eurospid

זמן הכנה: 30 דקות

רמת קושי: בינוני

כמות יח': 2 צנצנות של 300 מ"ל

חומרים:

100 גרם נוזל אקוופאבה
200 גרם אבקת סוכר
50 גרם סירופ גלוקוזה
5 מ"ל תמצית בטעם תפוז
5 מ"ל מיץ לימון

אופן ההכנה

לתוך קערת מיקסר מוזגים את נוזל האקוופאבה, מוסיפים אבקת סוכר, מיץ לימון ותמצית תפוז.
מקציפים כ-10 דקות, על מהירות מקסימלית, עד להיווצרות קצף יציב.

בינתיים: ממיסים את סירופ הגלוקוז בבן מרי. כשהסירופ הופך לנוזלי, מוסיפים אותו לתוך התערובת המוקצפת וממשיכים לערבל לעוד כמספר שניות.

מעבירים לצנצנות נקיות ויבשות ומאחסנים במקום מוצל, קריר ויבש.
הצעת הגשה: כממרח על פרוסת לחם, מעל קאפקייקס ואפילו בכפית.

טיפ:
כדי ליצור ממרח בעל מרקם יציב יותר, יש לקרר את נוזל האקוופאבה, להכניס למיקסר יחד עם שאר המרכיבים ולהוסיף 4 גרם קרם טרטר

ממרח מרשמלו טבעוני אקוופאבה

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors
קמח הארץ משתמשים בעוגיות כדי להבטיח תפקוד האתר ולשפר את חוויית המשתמש.
לפרטים נוספים על אופן בשימוש בעוגיות ועיבוד מידע אישי ניתן לגשת לעמוד תקנון ומדיניות פרטיות
דילוג לתוכן