לחמניות בייגל ללא גלוטן / ניצן לוינסון שדה

זמן הכנה: כשעתיים (כולל אפייה)

רמת קושי: קל

כמות יח': 2 יחידות

חומרים:

500 גרם קמח מולינו ירוק
530 מ״ל מים
12 גרם שמרים יבשים
20 גרם סוכר
15 גרם מלח
40 גרם שמן

אופן ההכנה

מכניסים לקערת מיקסר עם וו גיטרה את כל חומרי הבצק ולשים למשך 8 דקות על מהירות בינונית עד לקבלת מרקם אחיד ומעט דביק.
מעבירים את הבצק להתפחה של שעה.
לאחר ההתפחה מוציאים את הבצק למשטח מקומח קלות, מחלקים ל-6 חתיכות שוות ויוצרים צורה של בייגל.
את הבייגל טובלים בקערה עם 2 כוסות מים עם 2 כפות סילאן ולאחר מכן מצפים בשומשום ומלח גס.
מתפיחים עוד 20 דקות נוספות ומעבירים לתנור שחומם מראש על 220 מעלות ל-25-35 דקות.

*זמן האפייה עשוי להשתנות בין התנורים השונים

צילום: ניצן לוינסון שדה

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors
קמח הארץ משתמשים בעוגיות כדי להבטיח תפקוד האתר ולשפר את חוויית המשתמש.
לפרטים נוספים על אופן בשימוש בעוגיות ועיבוד מידע אישי ניתן לגשת לעמוד תקנון ומדיניות פרטיות
דילוג לתוכן