פסטה טרייה ללא מכונה / דניאל וגנר

רמת קושי: קל

כמות יח': 2 מנות

חומרים:

200 גרם קמח דורום של ׳קמח הארץ׳
80 גרם מים
30 גרם שמן זית

אופן ההכנה

1. מערבבים את מרכיבי הבצק ביד או במעבד מזון ולשים כ-6-7 דקות עד שמתקבל בצק רך, אחיד ולא דביק בכלל.
2. ⁠עוטפים את הבצק ומעבירים למקרר לכ-45-60 דקות למנוחה
3. ⁠מקמחים את הבצק מלמעלה ומלמטה ומרדדים אותו הכי דק שאתם יכולים – עד שהוא כמעט שקוף אבל עוד לא נקרע
4. ⁠מקפלים אותו וחותכים לרצועות דקות עם גלגלת פיצה
5. ⁠מרתיחים מים ומבשלים את הפסטה (עדיף לחלק ל 2 ולא לשים את כולה בבת אחת בסיר) למשך 2-3 דקות עד שהיא צפה
6. ⁠מעבירים לרוטב שהכנתם בינתיים

בתיאבון!

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors
קמח הארץ משתמשים בעוגיות כדי להבטיח תפקוד האתר ולשפר את חוויית המשתמש.
לפרטים נוספים על אופן בשימוש בעוגיות ועיבוד מידע אישי ניתן לגשת לעמוד תקנון ומדיניות פרטיות
דילוג לתוכן