
400 מ"ל מים
560 ג' קמח כוסמין מלא "קמח הארץ"
10 ג' שמרים יבשים
30 ג' סוכר חום
10 ג' מלח
מכניסים את כל החומרים לקערת מיקסר ולשים כעשר דקות במהירות בינונית.
מעמידים לתפיחה לשלושת רבעי שעה עד שעה.
מחממים תנור ל-220-230 מעלות.
קורצים חתיכות בגודל הרצוי, מעבירים לקערת הגרעינים לכיסוי כל הבצק ויוצרים את הצורה הרצויה.
אופים כרבע שעה עד קבלת צבע שחום.
לקוחות יקרים, בשל המצב הבטחוני ועל פי הנחיות גורמי הביטחון, נכון לעכשיו הופסקה הפצת המשלוחים בחברת השליחויות. החברה וגם אנחנו, עוקבים אחר הנחיות פיקוד העורף ונעדכן על שינויים במצב על פי ההנחיות. סגור
דילוג לתוכן