ממרח מרשמלו טבעוני/ eurospid

זמן הכנה: 30 דקות

רמת קושי: בינוני

כמות יח': 2 צנצנות של 300 מ"ל

חומרים:

100 גרם נוזל אקוופאבה
200 גרם אבקת סוכר
50 גרם סירופ גלוקוזה
5 מ”ל תמצית בטעם תפוז
5 מ”ל מיץ לימון

אופן ההכנה

לתוך קערת מיקסר מוזגים את נוזל האקוופאבה, מוסיפים אבקת סוכר, מיץ לימון ותמצית תפוז.
מקציפים כ-10 דקות, על מהירות מקסימלית, עד להיווצרות קצף יציב.

בינתיים: ממיסים את סירופ הגלוקוז בבן מרי. כשהסירופ הופך לנוזלי, מוסיפים אותו לתוך התערובת המוקצפת וממשיכים לערבל לעוד כמספר שניות.

מעבירים לצנצנות נקיות ויבשות ומאחסנים במקום מוצל, קריר ויבש.
הצעת הגשה: כממרח על פרוסת לחם, מעל קאפקייקס ואפילו בכפית.

טיפ:
כדי ליצור ממרח בעל מרקם יציב יותר, יש לקרר את נוזל האקוופאבה, להכניס למיקסר יחד עם שאר המרכיבים ולהוסיף 4 גרם קרם טרטר

ממרח מרשמלו טבעוני אקוופאבה

אהבתם? שתפו עם חברים

דילוג לתוכן