לקוחות יקרים, בחג הפסח אנחנו סגורים. ניתן להזמין בחנות האינטרנטית עד לתאריך 13.4.2022 בחצות. החנות תשוב ותפתח מיד עם צאת חג הפסח. חג שמח וכשר!

לקוחות יקרים, בחג הפסח אנחנו סגורים. ניתן להזמין בחנות האינטרנטית עד לתאריך 13.4.2022 בחצות. החנות תשוב ותפתח מיד עם צאת חג הפסח. חג שמח וכשר!

לקוחות יקרים,
החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

מתכונים

שבלול גבינות ללא גלוטן – "מולינו"

2.5-3 שעות
קל
10-12 שבלולים

חומרים

350 גרם תערובת "מולינו" רב תכליתית (אריזה ירוקה)

350 מ"ל מים

11 גרם שמרים יבשים

30 גרם שמן זית

8 גרם מלח

 

למילוי:

רוטב פסטו/טפנאד זיתים/עגבניות מיובשות

100 גרם גבינות קשות (צהובה מגוררת/מוצרלה/בולגרית/עיזים וכו')

אופן ההכנה

 

  • מניחים את כל חומרי הבצק בקערת המיקסר ולשים כ-5 דקות במהירות נמוכה ועוד כ-3 דקות במהירות גבוהה.
  • מוציאים את הבצק למשטח מקומח בקמח ללא גלוטן ומחלקים את הבצק לשתי חתיכות שוות בגודלן ומרדדים כל אחת מהן למלבן באורך של כ- 25 ס"מ ורוחב של כ- 20 ס"מ.
  • מורחים את ממרח הפסטו/טפנאד/עגבניות מיובשים ומפזרים את הגבינות הקשות מעל.
  • מגלגלים לרולדה הדוקה וחותכים כל רולדה ל- 6 חתיכות ומניחים על נייר אפיה.
  • מתפיחים כ- 45 דק', מכוסה במגבת לחה.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות, כ- 25-30 דק' עד קבלת צבע זהוב ויפה.

 

שבלול שמרים ללג 1

אהבתם?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב facebook
Facebook
גלילה לראש העמוד