תפריט

מתכונים

שבלול גבינות ללא גלוטן – "מולינו"

2.5-3 שעות
קל

חומרים

350 ג' תערובת לאפייה ללא גלוטן "מולינו"

11 ג' שמרים

15 ג' סוכר

1 כפית מלח

2 כפות שמן

360 מ"ל (כוס וחצי) מים

 

למילוי:

ממרח פסטו/עגבניות מיובשות

200 ג' גבינות קשות

אופן ההכנה

שמים את כל החומרים בקערת המיקסר ולשים כמה דקות לקבלת בצק אחיד (ניתן גם ללוש ידנית). במידה והלישה היא במיקסר והבצק יוצא דביק להוציא למשטח עבודה מקומח ב"מולינו" וללוש מעט ידנית, עד קבלת כדור בצק אחיד וחלק.

מעמידים להתפחה בקערה משומנת לשעה וחצי.

לאחר ההתפחה מרדדים את הבצק למלבן בעובי כחצי ס"מ, מורחים בממרח ע"פ בחירה ומפזרים גבינות על כל הבצק.

מגלגלים לרולדה וחותכים ל-8 חתיכות שוות בגודלן.

מניחים בשתי תבניות אינגליש קייק משומנות או מרופדות בנייר אפייה, כאשר אחד הצדדים החתוכים כלפי מעלה.

מתפיחים עוד כחצי שעה.

מחממים תנור ל-200 מעלות.

מורחים בביצה טרופה.

אופים כחצי שעה עד קבלת צבע זהוב וריח משכר.

שבלול שמרים ללג 1

אהבתם?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב facebook
Facebook
גלילה לראש העמוד