לקוחות יקרים, החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

לקוחות יקרים,
החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

מתכונים

קרקרים ללא גלוטן – "מולינו"

כחצי שעה
קל
50 קרקרים

חומרים

250 גרם  תערובת "מולינו" רב תכליתית (אריזה ירוקה)

150 מ"ל מים

30 גרם דבש

50 גרם שמן זית

10 גרם מלח

30 גרם שומשום/ גרעיני פשתן.

 

אופן ההכנה

  • שמים את כל חומרי הבצק במיקסר, לשים במהירות נמוכה כשלוש דקות עד לאיחוד מוחלט של החומרים.
  • מוציאים למשטח מקומח בקמח ללא גלוטן ומחלקים את גוש הבצק לארבע חתיכות שוות בגודלן.
  • על משטח מקומח היטב מרדדים כל חתיכת בצק לעובי הכי דק שאפשרי, ממש כמעט שקוף.
  • מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, וחותכים למעויינים בעזרת גלגלת פיצה.
  • אופים לתנור שחומם מראש ל190 מעלות, כ20 דקות עד קבלת צבע זהוב שחום וייבושם של הקרקרים.

 

קרקר שיפון

אהבתם?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב facebook
Facebook
גלילה לראש העמוד