קרקרים ללא גלוטן – "מולינו"
כחצי שעה
קל
50 קרקרים
חומרים
250 גרם תערובת "מולינו" רב תכליתית (אריזה ירוקה)
150 מ"ל מים
30 גרם דבש
50 גרם שמן זית
10 גרם מלח
30 גרם שומשום/ גרעיני פשתן.
אופן ההכנה
- שמים את כל חומרי הבצק במיקסר, לשים במהירות נמוכה כשלוש דקות עד לאיחוד מוחלט של החומרים.
- מוציאים למשטח מקומח בקמח ללא גלוטן ומחלקים את גוש הבצק לארבע חתיכות שוות בגודלן.
- על משטח מקומח היטב מרדדים כל חתיכת בצק לעובי הכי דק שאפשרי, ממש כמעט שקוף.
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, וחותכים למעויינים בעזרת גלגלת פיצה.
- אופים לתנור שחומם מראש ל190 מעלות, כ20 דקות עד קבלת צבע זהוב שחום וייבושם של הקרקרים.