מתכונים

קרקרים ללא גלוטן – "מולינו"

כחצי שעה
קל
50 קרקרים

חומרים

250 גרם  תערובת "מולינו" רב תכליתית (אריזה ירוקה)

150 מ"ל מים

30 גרם דבש

50 גרם שמן זית

10 גרם מלח

30 גרם שומשום/ גרעיני פשתן.

 

אופן ההכנה

  • שמים את כל חומרי הבצק במיקסר, לשים במהירות נמוכה כשלוש דקות עד לאיחוד מוחלט של החומרים.
  • מוציאים למשטח מקומח בקמח ללא גלוטן ומחלקים את גוש הבצק לארבע חתיכות שוות בגודלן.
  • על משטח מקומח היטב מרדדים כל חתיכת בצק לעובי הכי דק שאפשרי, ממש כמעט שקוף.
  • מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, וחותכים למעויינים בעזרת גלגלת פיצה.
  • אופים לתנור שחומם מראש ל190 מעלות, כ20 דקות עד קבלת צבע זהוב שחום וייבושם של הקרקרים.

 

קרקר שיפון

אהבתם?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב facebook
Facebook
גלילה לראש העמוד