![](https://www.kemah-haaretz.co.il/wp-content/uploads/2024/07/צורוס-170x300.jpg)
500 גר’ תערובת “מולינו” על בסיס עמילן חיטה (אריזה כחולה)
450 מ”ל מים
10 גרם שמרים יבשים
50 גרם שמן זית
30 גרם סוכר
10 גרם מלח
לתמיסה:
1 ליטר מים
1 כף אבקת סודה לשתייה
1 כף סילאן
לפיזור מעל הפרעצלס:
מלח גס/זעתר או כל תוספת רצויה אחרת.
לתמיסה:
1 ליטר מים
1 כף אבקת סודה לשתייה
1 כף סילאן
לפיזור מעל הפרעצלס:
מלח גס/זעתר או כל תוספת רצויה אחרת.