200 גרם קמח דורום של ׳קמח הארץ׳
80 גרם מים
30 גרם שמן זית
1. מערבבים את מרכיבי הבצק ביד או במעבד מזון ולשים כ-6-7 דקות עד שמתקבל בצק רך, אחיד ולא דביק בכלל.
2. עוטפים את הבצק ומעבירים למקרר לכ-45-60 דקות למנוחה
3. מקמחים את הבצק מלמעלה ומלמטה ומרדדים אותו הכי דק שאתם יכולים – עד שהוא כמעט שקוף אבל עוד לא נקרע
4. מקפלים אותו וחותכים לרצועות דקות עם גלגלת פיצה
5. מרתיחים מים ומבשלים את הפסטה (עדיף לחלק ל 2 ולא לשים את כולה בבת אחת בסיר) למשך 2-3 דקות עד שהיא צפה
6. מעבירים לרוטב שהכנתם בינתיים
בתיאבון!