תפריט

מתכונים

פלוטים / לחמניות

שעה וחצי
קל
2 תבניות

חומרים

400 מ"ל מים

560 ג' קמח כוסמין מלא "קמח הארץ"

10 ג' שמרים יבשים

30 ג' סוכר חום

10 ג' מלח

אופן ההכנה

מכניסים את כל החומרים לקערת מיקסר ולשים כעשר דקות במהירות בינונית.

מעמידים לתפיחה לשלושת רבעי שעה עד שעה.

מחממים תנור ל-220-230 מעלות.

קורצים חתיכות בגודל הרצוי, מעבירים לקערת הגרעינים לכיסוי כל הבצק ויוצרים את הצורה הרצויה.

אופים כרבע שעה עד קבלת צבע שחום.

פלוטים ולחמניות

אהבתם?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב facebook
Facebook
גלילה לראש העמוד