לקוחות יקרים, החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

לקוחות יקרים,
החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

מתכונים

עוגת תפוחים הפוכה ברוטב טופי ללא גלוטן – "מולינו"

כשעה
קל
עוגה אחת

חומרים

250 גרם תערובת "מולינו" להכנת מאפינס ועוגות בחושות (אריזה ורודה)

4 תפוחים (איזה סוג שרוצים), מקולפים וחתוכים לשמיניות

1/4 כוס סוכר חום

3 ביצים

35 גרם שמנת מתוקה

100 גרם שמן קנולה/חמניות

 

לרוטב טופי:

1/4 כוס סוכר

1/2 כוס שמנת מתוקה

כף דבש

קורט מלח

50 גרם חמאה

אופן ההכנה

  • בתבנית עוגה עגולה (24 ס"מ), מרופדת בנייר אפייה ומשומנת, מניחים את התפוחים על צידם הקמור (העגול) בעיגול מסודר. מפזרים מעל את רבע כוס הסוכר החום.
  • בקערת המיקסר מניחים את הביצים, השמן, השמנת המתוקה ותערובת ה"מולינו" ומקציפים במהירות גבוהה כ- 3 דקות.
  • שופכים את הבלילה על גבי התפוחים.
  • מחממים תנור ל- 170 מעלות ואופים כ- 40 דקות, עד אשר העוגה מקבלת גוון זהוב-שחום.
  • מצננים את העוגה ובינתיים מכינים את רוטב הטופי: בסיר מניחים את כל החומרים, מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על אש קטנה עוד כשתי דקות תוך כדי בעבוע עדין.
  • בעדינות ובזהירות הופכים את העוגה על צלחת הגשה, מסירים את נייר האפייה ויוצקים עליה את הרוטב.
עוגת תפוחים וטופי ורוד 3א

אהבתם?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב facebook
Facebook
גלילה לראש העמוד