לקוחות יקרים, החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

לקוחות יקרים,
החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

מתכונים

עוגת תפוזים ללא גלוטן – "מולינו"

כשעה
קל
עוגה אחת

חומרים

250 גרם תערובת "מולינו" להכנת מאפינס ועוגות בחושות (אריזה ורודה)

100 גרם שמן קנולה/חמניות

3 ביצים מופרדות

1 שקית סוכר וניל

1/2 כוס מיץ תפוזים

גרידה מתפוז אחד

כפית אבקת אפיה

לסירופ:

1/2 כוס מיץ תפוזים

1/4 כוס מים

2 כפיות סוכר

 

אופן ההכנה

 

  • מקציפים את החלבונים וסוכר הוניל כ- 3 דקות עד לקבלת קצף תפוח.
  • בקערה נפרדת מערבבים חלמונים, שמן ומיץ תפוזים ומוסיפים לקערת המיקסר.
  • מערבבים את תערובת ה"מולינו" וכפית אבקת אפיה, מוסיפים למיקסר ומקציפים עוד כדקה.
  • שופכים לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות ואופים כ- 45 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
  • להכנת הסירופ: מרתיחים את כל חומרי הסירופ יחד ומורחים את העוגה החמה כאשר היא יוצאת מהתנור.
עוגת תפוזים ורוד 3

אהבתם?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב facebook
Facebook
גלילה לראש העמוד