מתכונים

לחמניות גבינה ללא גלוטן – "מולינו"

שעתיים
קל
20 לחמניות

חומרים

500 גרם תערובת "מולינו" רב תכליתית (אריזה ירוקה)

10 שמרים יבשים

רבע כפית אבקת אפייה

15 גרם סוכר

60 מ"ל שמן זית

1 ביצה

חצי גביע קוטג'

240 מ"ל מים

7 גרם מלח

150-200 גרם גבינות קשות (צהובה/מוצרלה/גאודה וכו')

אופן ההכנה

  • לשים יחד את כל החומרים במיקסר, עד קבלת בצק אחיד ומעט דביק.  במידה והלישה היא במיקסר והבצק יוצא דביק להוציא למשטח עבודה מקומח בקמח ללא גלוטן וללוש מעט ידנית, עד קבלת כדור בצק אחיד וחלק.
  • יוצרים כדורים במשקל של כ- 100 גר' ומניחים על תבנית להתפחה של כ-20-30 דקות.
  • מברישים כל לחמנייה בביצה, מפזרים שומשום.
  • אופים בתנור שחומם ל-190-200 מעלות לכחצי שעה, או עד קבלת צבע זהוב.
  • מצננים כחצי שעה ונהנים.

 

לחמניות ללג 2

אהבתם?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב facebook
Facebook
גלילה לראש העמוד