תפריט

מתכונים

לחמניות גבינה ללא גלוטן – "מולינו"

שעתיים
קל
20 לחמניות

חומרים

500 ג' תערובת לאפייה ללא גלוטן "מולינו"

10 ג' שמרים

רבע כפית א. אפייה

15 ג' סוכר

60 מ"ל שמן זית

1 ביצה

חצי גביע קוטג'

240 מ"ל מים

7 ג' מלח

150-200 ג' גבינות קשות (צהובה, בולגרית, מוצרלה…)

אופן ההכנה

לשים יחד את כל החומרים יחד במיקסר או ידנית, עד קבלת בצק אחיד ונוח לעבודה. במידה והלישה היא במיקסר והבצק יוצא דביק להוציא למשטח עבודה מקומח ב"מולינו" וללוש מעט ידנית, עד קבלת כדור בצק אחיד וחלק.

מניחים בקערה משומנת מעט ומתפיחים כשעה, בטמפרטורת החדר.

לאחר ההתפחה יוצרים כדורים בגודל הרצוי ומניחים על תבנית להתפחה נוספת של כ-20-30 דקות.

מברישים כל לחמנייה בביצה, מפזרים שומשום.

אופים בתנור שחומם ל-190-200 מעלות לכחצי שעה, או עד קבלת צבע זהוב.

מצננים כחצי שעה ונהנים.

לחמניות ללג 2

אהבתם?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב facebook
Facebook
גלילה לראש העמוד