לקוחות יקרים, החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

לקוחות יקרים,
החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

מתכונים

לחם כוסמין מלא

שעתיים וחצי
קל
2 לחמים

חומרים

1 ק"ג כוסמין מלא "קמח הארץ"

820 מ"ל מים

10 ג' שמרים יבשים

20 ג' מלח

 

לקישוט: גרעיני חמנייה, דלעת, שומשום ופשתן

אופן ההכנה

מניחים את החומרים בקערת המיקסר,

לשים כ-10 דקות, עד קבלת בצק גמיש, דביק ומעט נוזלי.

מחלקים את הבצק ל-2 ומניחים בתבנית לחם משומנת, להתפחה של כשעה.

מחממים תנור ל-230 מעלות.

מפזרים עלפני הבצק את הגרעינים.

אופים עם לחות (קערת מים בתחתית התנור) ל-20 דקות.

מוציאים את קערת המים וממשיכים לאפות עוד 15 דקות.

לאחר מכן מוציאים את הלחם מהתבנית ואופים ללא תבנית עוד 10 דקות.

זמן אפייה כולל כ-45 דקות.

מצננים לפחות כשעה לפני פריסה.

לחם כוסמין מלא

אהבתם?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב facebook
Facebook
גלילה לראש העמוד