לקוחות יקרים, החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

לקוחות יקרים,
החנות האינטרנטית תשוב ותיפתח להזמנות ביום רביעי במוצאי החג. חג שמח וכשר

מתכונים

לחם בסיסי ללא גלוטן "מולינו" ירוק

2 שעות
קל
3 כיכרות

חומרים

1 ק"ג תערובת לאפייה רב תכליתית "מולינו" (אריזה ירוקה)

1.2 ליטר מים

30 גרם שמרים יבשים

25 גרם מלח

25 גרם סוכר

אופן ההכנה

  • מערבבים במיקסר את כל החומרים יחד למשך כ- 3 דקות במהירות נמוכה ועוד כ- 3-5 דקות במהירות גבוהה עד לקבלת בצק אחיד.
  • מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח ב"מולינו" למנוחה של כ- 15 דקות בטמפ' החדר. רצוי לכסות במגבת/ בד פשתן שלא ידבק לבצק.
  • מחלקים את הבצק לחתיכות בגודל של כ- 730 גרם האחת, יוצרים צורה רצויה ומתפיחים כ- 45-60 דקות כבר על תבנית האפייה שתכנס לתנור.
  • מחממים תנור ל- 220 מעלות.
  • אופים במשך כ- 20-30 דקות בהתאם לתנור, עד קבלת צבע זהוב.
  • מוציאים לצינון מלא.

 

לחם בסיסי ירוק

אהבתם?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב facebook
Facebook
גלילה לראש העמוד