לחם בסיסי ללא גלוטן "מולינו" ירוק

זמן הכנה: 2 שעות

רמת קושי: קל

כמות יח': 3 כיכרות

חומרים:

1 ק"ג תערובת לאפייה רב תכליתית "מולינו" (אריזה ירוקה)

1.2 ליטר מים

30 גרם שמרים יבשים

25 גרם מלח

25 גרם סוכר

אופן ההכנה

  • מערבבים במיקסר את כל החומרים יחד למשך כ- 3 דקות במהירות נמוכה ועוד כ- 3-5 דקות במהירות גבוהה עד לקבלת בצק אחיד.
  • מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח ב"מולינו" למנוחה של כ- 15 דקות בטמפ' החדר. רצוי לכסות במגבת/ בד פשתן שלא ידבק לבצק.
  • מחלקים את הבצק לחתיכות בגודל של כ- 730 גרם האחת, יוצרים צורה רצויה ומתפיחים כ- 45-60 דקות כבר על תבנית האפייה שתכנס לתנור.
  • מחממים תנור ל- 220 מעלות.
  • אופים במשך כ- 20-30 דקות בהתאם לתנור, עד קבלת צבע זהוב.
  • מוציאים לצינון מלא.

 

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors
קמח הארץ משתמשים בעוגיות כדי להבטיח תפקוד האתר ולשפר את חוויית המשתמש.
לפרטים נוספים על אופן בשימוש בעוגיות ועיבוד מידע אישי ניתן לגשת לעמוד תקנון ומדיניות פרטיות
דילוג לתוכן