מתכונים

בראוניז ללא גלוטן – "מולינו"

40 דקות
קל
תבנית אחת

חומרים

112 גרם (2/3 כוס) תערובת "מולינו" על בסיס עמילן חיטה (אריזה כחולה)

200 גרם שוקולד מריר

200 גרם חמאה

3 ביצים

240 גרם (1 כוס) סוכר

35 גרם (1/3 כוס) קקאו

קורט מלח

1/2  כוס אגוזים/שקדים טחונים (לא חובה)

אופן ההכנה

  • על ביין-מארי או במיקרוגל ממיסים חמאה ושוקולד.
  • מקציפים במיקסר את הביצים עם הסוכר כ-5 דקות, לקבלת קצף בהיר ותפוח. מוסיפים את החמאה והשוקולד המומסים ומאחדים בהקצפה איטית.
  • מנפים יחד את הקקאו והקמח עם המלח ומוסיפים לתערובת הביצים והשוקולד בתנועות קיפול.
  • מקפלים פנימה את האגוזים ומשטחים בתבנית של 20*20.
  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • אופים כ-20 דקות.
בראוניז מולינו 2

אהבתם?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב facebook
Facebook
גלילה לראש העמוד