לקוחות יקרים, גם בימים אלה טחנת הקמח והחנות עובדות במלוא המרץ. ניתן להזמין בחנות האינטרנטית עד לתאריך ה- 31.3.2020 . ניתן להגיע ולקנות בחנות המפעל עד לתאריך 7.4.2020. החנות תשוב ותיפתח מיד לאחר חג הפסח. חג שמח וכשר

לקוחות יקרים, גם בימים אלה טחנת הקמח והחנות עובדות במלוא המרץ. ניתן להזמין בחנות האינטרנטית עד לתאריך ה- 31.3.2020 . ניתן להגיע ולקנות בחנות המפעל עד לתאריך 7.4.2020.
החנות תשוב ותיפתח מיד לאחר חג הפסח. חג שמח וכשר

מתכונים

בראוניז ללא גלוטן – "מולינו"

40 דקות
קל
תבנית אחת

חומרים

112 גרם (2/3 כוס) תערובת "מולינו" על בסיס עמילן חיטה (אריזה כחולה)

200 גרם שוקולד מריר

200 גרם חמאה

3 ביצים

240 גרם (1 כוס) סוכר

35 גרם (1/3 כוס) קקאו

קורט מלח

1/2  כוס אגוזים/שקדים טחונים (לא חובה)

אופן ההכנה

  • על ביין-מארי או במיקרוגל ממיסים חמאה ושוקולד.
  • מקציפים במיקסר את הביצים עם הסוכר כ-5 דקות, לקבלת קצף בהיר ותפוח. מוסיפים את החמאה והשוקולד המומסים ומאחדים בהקצפה איטית.
  • מנפים יחד את הקקאו והקמח עם המלח ומוסיפים לתערובת הביצים והשוקולד בתנועות קיפול.
  • מקפלים פנימה את האגוזים ומשטחים בתבנית של 20*20.
  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • אופים כ-20 דקות.
בראוניז מולינו 2

אהבתם?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב facebook
Facebook
גלילה לראש העמוד