בראוניז ללא גלוטן – "מולינו"
40 דקות
קל
תבנית אחת
חומרים
112 גרם (2/3 כוס) תערובת "מולינו" על בסיס עמילן חיטה (אריזה כחולה)
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה
3 ביצים
240 גרם (1 כוס) סוכר
35 גרם (1/3 כוס) קקאו
קורט מלח
1/2 כוס אגוזים/שקדים טחונים (לא חובה)
אופן ההכנה
- על ביין-מארי או במיקרוגל ממיסים חמאה ושוקולד.
- מקציפים במיקסר את הביצים עם הסוכר כ-5 דקות, לקבלת קצף בהיר ותפוח. מוסיפים את החמאה והשוקולד המומסים ומאחדים בהקצפה איטית.
- מנפים יחד את הקקאו והקמח עם המלח ומוסיפים לתערובת הביצים והשוקולד בתנועות קיפול.
- מקפלים פנימה את האגוזים ומשטחים בתבנית של 20*20.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- אופים כ-20 דקות.