תפריט

מתכונים

בראוניז ללא גלוטן – "מולינו"

40 דקות
קל
תבנית אחת

חומרים

200 ג' שוקולד מריר

200 ג' חמאה

3 ביצים

240 ג' (1 כוס) סוכר

112 ג' (2/3 כוס) קמח מולינו "קמח הארץ"

35 ג' (1/3 כוס) קקאו

קורט מלח

1/2 כוס אגוזים/שקדים טחונים (לא חובה)

אופן ההכנה

על ביין-מארי או במיקרוגל ממיסים חמאה ושוקולד.

מקציפים במיקסר את הביצים עם הסוכר כ-5 דקות, לקבלת קצף בהיר ותפוח. מוסיפים את החמאה והשוקולד המומסים ומאחדים בהקצפה איטית.

מנפים יחד את הקקאו והקמח עם המלח ומוסיפים לתערובת הביצים והשוקולד בתנועות קיפול.

מקפלים פנימה את האגוזים ומשטחים בתבנית של 20*20.

מחממים תנור ל-180 מעלות.

אופים כ-20 דקות.

בראוניז מולינו 2

אהבתם?

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב facebook
Facebook
גלילה לראש העמוד