
50% קמח פיצה להתפחה ארוכה
50% גרנופארם
80% מים
25% מחמצת
2.5% מלח
אוטוליזה עם 75% מהמים למשך חצי שעה.
הוספת מחמצת ולישה. הוספת שאר המים בהדרגתיות ובסוף את המלח.
באלק
3 קיפולים כל 40 דק ואז התפחה של עוד כשעה.
עיצוב ולמקרר למשך 12 שעות.
אפייה בסיר
בתיאבון!
לקוחות יקרים, בשל המצב הבטחוני ועל פי הנחיות גורמי הביטחון, נכון לעכשיו הופסקה הפצת המשלוחים בחברת השליחויות. החברה וגם אנחנו, עוקבים אחר הנחיות פיקוד העורף ונעדכן על שינויים במצב על פי ההנחיות. סגור
דילוג לתוכן