לחם מחמצת מקמח חיטה עילית וגרנופרם / אודי גלילי

רמת קושי: בינוני

חומרים:

50% עלית מלא
50% גרנופארם
82% מים
20% מחמצת
2% מלח

 

אופן ההכנה

אוטוליזה 20 דק,
הוספת מחמצת לישה איטית למשך 7 דק ואז להוסיף את המלח ולהגביר מהירות עד לבצק אסוף. כ 4-7 דק.

באלק של כ 4.5 שעות

(בהתחלה 3 קיפולים כל חצי שעה). עיצובים ולמקרר ל 16 שעות.

אפייה בסיר שחומם מראש
סיר סגור
250 מעלות למשך 20 דק
לאחר מכן מסירים את המכסה, מורידים חום ל 230 לעוד 25 דק.

 

אהבתם? שתפו עם חברים

Generic selectors
התאמות מדויקות בלבד
חפש בכותרת
חפש בתוכן
Post Type Selectors
קמח הארץ משתמשים בעוגיות כדי להבטיח תפקוד האתר ולשפר את חוויית המשתמש.
לפרטים נוספים על אופן בשימוש בעוגיות ועיבוד מידע אישי ניתן לגשת לעמוד תקנון ומדיניות פרטיות
דילוג לתוכן