
200 גרם קמח דורום של ׳קמח הארץ׳
80 גרם מים
30 גרם שמן זית
1. מערבבים את מרכיבי הבצק ביד או במעבד מזון ולשים כ-6-7 דקות עד שמתקבל בצק רך, אחיד ולא דביק בכלל.
2. עוטפים את הבצק ומעבירים למקרר לכ-45-60 דקות למנוחה
3. מקמחים את הבצק מלמעלה ומלמטה ומרדדים אותו הכי דק שאתם יכולים – עד שהוא כמעט שקוף אבל עוד לא נקרע
4. מקפלים אותו וחותכים לרצועות דקות עם גלגלת פיצה
5. מרתיחים מים ומבשלים את הפסטה (עדיף לחלק ל 2 ולא לשים את כולה בבת אחת בסיר) למשך 2-3 דקות עד שהיא צפה
6. מעבירים לרוטב שהכנתם בינתיים
בתיאבון!
לקוחות יקרים, בשל המצב הבטחוני ועל פי הנחיות גורמי הביטחון, נכון לעכשיו הופסקה הפצת המשלוחים בחברת השליחויות. החברה וגם אנחנו, עוקבים אחר הנחיות פיקוד העורף ונעדכן על שינויים במצב על פי ההנחיות. סגור
דילוג לתוכן