בסדנה נלמד הכל על אפיית פיצה בטאבון הביתי, החל משלב הבצק-דרכי עבודה וטיפים ועד הוצאת פיצה אפוייה מושלמת, אוורירית וטעימה.
בסדנה נעבוד עם קמחי הפיצה האיכותיים שלנו מאיטליה ונבין את האופי של כל אחד מהם, את היתרונות ואת ההבדלים בין הסוגים.
מנחה: שי שקרצי
———————————————————–
משך הסדנה כ- 3-4 שעות ומתקיימת בטחנת הקמח "קמח הארץ" במושב כוכב מיכאל (אזור אשקלון)
הסדנה מלווה בשתייה חמה וקרה וכיבוד קל.
בסיום הסדנה תקבלו את תוצרי הסדנה ואת המתכונים.
10% הנחה על רכישת קמחים ומוצרים ביום הסדנה.
מומלץ להגיע כרבע שעה לפני תחילת הסדנה.




