סדנאות

לחמי מחמצת - 22.1.2020

מנחה: רויטל אלקין

היכרות מלאה עם עולם המחמצת!

בסדנה נכנס לעומקי עולם המחמצת: נלמד את ההבדל בין מחמצת לשמרים, איך מתחילים מחמצת, איך שומרים עליה לאורך זמן ואיך משתמשים בה. נעבוד עם קמחי חיטה, כוסמין ושיפון, בטחינה מלאה ובטחינה גסה, יחודית ל"קמח הארץ".
נאפה שלושה לחמי מחמצת שונים – לחם כפרי עם שומשום קלוי, לחם כוסמין ולחם שיפון
נצא עם מתכונים, תוצרים, גור מחמצת חדש והרבה ביטחון להתחיל לאפות בבית.

 * הסדנה מתאימה לחובבי האפייה הביתית ולמתחילים

 

עלות: 300 ש"ח

יום ד', 22.1.2020, שעה 16:00

משך הסדנה כ-3-4 שעות ומתקיימת במושב כוכב מיכאל (אזור אשקלון)

הסדנה מלווה בשתייה חמה וכיבוד.

ממליצים להגיע כרבע שעה לפני תחילת הסדנה.



עלות הסדנא: {{FormatedPrice-0P}}

לחצו להרשמה הצגת סל
20190115_193521

סדנת אפייה ללא גלוטן - 29.1.20

מנחה: רויטל אלקין

ללא גלוטן וטעים – יש חיה כזו!!!

בסדנה נכיר לעומק את תערובת ה"מולינו" שלנו ונכין מגוון מוצרים –  לחם כפרי, לחמניות, חלה לשבת, פיתות, פיצה ועוגה בחושה 

נלמד איך לעבוד נכון עם תערובות "המולינו" המיוחדות שלנו ולהוציא תוצאות כמו במאפייה.

 

* אין צורך בניסיון מוקדם.

 

עלות: 300 ש"ח

* הסדנה מתקיימת בטחנת "קמח הארץ" בסביבה שאיננה נקייה מגלוטן, כך גם התוצרים.

יום ד', 29.1.20, שעה 16:00

משך הסדנה כ-3-4 שעות ומתקיימת במושב כוכב מיכאל (אזור אשקלון)

הסדנה מלווה בשתייה חמה וקרה וכיבוד.

ממליצים להגיע כרבע שעה לפני תחילת הסדנה.



עלות הסדנא: {{FormatedPrice-0P}}

לחצו להרשמה הצגת סל

מאיטליה באהבה - 8.1.20

מנחה: רויטל אלקין

מאפים איטלקים טעימים במיוחד..

נלמד לאפות פיצות, פוקאצ'ה, גריסיני ולחם איטלקי

בסדנה נלמד על סוגי בצקים שונים, התפחות שונות, סוגי טופינג מעניינים ושילוב קמחים מלאים ולבנים.

 

 

יום ד', 8.1.2020, שעה 16:00

 

 

עלות: 300 ש"ח

יום ד', 8.1.2020, שעה 16:00

משך הסדנה כ-3-4 שעות ומתקיימת במושב כוכב מיכאל (אזור אשקלון)

הסדנה מלווה בשתייה חמה וקרה וכיבוד.

ממליצים להגיע כרבע שעה לפני תחילת הסדנה.



עלות הסדנא: {{FormatedPrice-0P}}

לחצו להרשמה הצגת סל
גלילה לראש העמוד