תפריט

אודות

איך הכל התחיל?

בשנת 2009, לאחר מספר שנים בתחומי עשייה שונים ומגוונים, נחשף אמנון ברזין, בעל הטחנה, לראשונה לעולם הקמח והאפייה.

לאחר הבנה כי קיים מחסור במוצרים איכותיים וייחודיים במחירים סבירים בעולם האפייה בארץ ומתוך רצון להביא ערך מוסף לעולם הקמחים בארץ, החליט לפתוח את הטחנה. המטרה – הנגשת מוצרי איכות מעולם האפייה גם לאופה המקצועי וגם לאופה הביתי.

במהלך הכרת עולם הקמח המקצועי, למד על חומרי גלם וסוגים שונים של טחינת קמח באוסטריה, גרמניה, צרפת ואיטליה, רכש את מטחנת האבן המודרנית הראשונה שלו והחל בטחינת קמח איכותי ומשובח באבן ריחיים. עם הזמן הורחבו סוגי הקמח והמוצרים הנטחנים במקום וכן החל תהליך של ייבוא סוגי קמח שונים וייחודיים, מגרמניהצרפת ואיטליה, כשלכול קמח ההתאמה שלו.

הפעילות שלנו

יצרני הקמח השונים עמם אנו עובדים בחו"ל הינם מהשורה הראשונה בתחומם.

קשר אישי ויומיומי מאפשר לנו תמיכה טכנית, הדרכות בארץ ובחו"ל והבאת חידושים מעולם האפייה האירופאי אלינו לארץ, וכמובן, בקרה קבועה על חומרי הגלם והקמח לאורך תהליך הייצור כולו – מרגע צמיחתו של גרגר הדגן ועד סיום הייצור העצמי אצלנו.

תהליך הטחינה אצלנו, באבן ריחיים מדויקת ומאוזנת, מאפשר לנו טחינה אחידה של הגרעין בשלמותו על כול מרכיביו, כולל הסובין ונבט החיטה, הקמח נארז בשקים ובאריזות הייחודיות לנו, המאפשרות  שימוש בקמח ללא צורך בניפוי ושמירה על המוצר לאורך זמן, ללא צורך בקירור.

היום מוכר "קמח הארץ" כאחד מהמותגים האיכותיים והמשובחים המשווקים בתחום הקמח בישראל והינו בעל מקום משמעותי בעולם האפייה בארץ.

"מתחם טחנת הקמח", מרחב נוסף הקיים בתחום הטחנה, הינו מקום לסדנאות אפייה לקהל המקצועי, סדנאות לימוד וחוויה לקהל הרחב וכן פעילויות גיבוש לחברות ולפרטיים.

המקום כשר.

.

גלילה לראש העמוד