פיצה ללא גלוטן מתאים לתערובת “מולינו” רב תכליתית (מולינו ירוק)

זמן הכנה: כשעה

רמת קושי: קל

כמות יח': 3 פיצות גדולות

חומרים:

רכיבים:

1000 גרם תערובת “מולינו” רב תכליתית (אריזה ירוקה)

1100 גרם מים

30 גרם מלח

70 גרם שמן (אפשר שמן זית)

35 גרם שמרים יבשים

25 גרם סירופ סוכר

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור לטמפרטורה של 240 מעלות.
  • מערבבים במיקסר את כל המוצרים יחד. לשים 4-8 דקות.
  • יוצרים צורה מכל 300 גרם בצק ומניחים להתפחה בהתאם לסוג האפייה:
    • 15 דקות לפיצה שנאפת על אבן
    • 30 דקות לפיצה שנאפת על מגש פח
    • 30-40 דקות לפיצה שנאפת בתבנית.
  • לאחר ההתפחה, מוסיפים רסק עגבניות, גבינה ותוספות לפי הטעם.
  • מכניסים לתנור שחומם ל- 5-10 דקות עד שהפיצה מוכנה.

 

אהבתם? שתפו עם חברים

דילוג לתוכן