ללא גלוטן

טיפים לאפייה מוצלחת בתערובות "מולינו" ללא גלוטן
  • התפחה אחת בלבד. מוציאים מהמיקסר ומיד מעצבים לצורה הסופית הרצויה.
  • התפחה בסביבה עשירה בלחות (לדוגמה מכוסה במגבת מטבח לחה או בתנור מכובה עם אדים בתוכו (תבנית עם מים רותחים).
  • לתערובות "מולינו" (באריזה ירוקה או כחולה)– יכולת ספיגת מים גבוהה וברוב המתכונים יחס הקמח לעומת המים הוא שווה– 500 גרם מים על 500 גרם קמח.
  • הבצק יוצא דביק מאוד וכאשר מוציאים אותו על משטח עבודה מקומח בקמח ללא גלוטן הוא מיד נאסף ונהיה נוח לעבודה.
  • בזמן האפייה, אדים בתנור ל- 20 דקות האפייה הראשונות ייטיבו מאוד עם הלחם.
  • ניתן להכניס בעת הכנסת הלחם לתנור, תבנית עם מים רותחים לתחתית התנור ולהוציאה לאחר כ- 20 דקות ראשונות של אפייה.
  • הקמח יוצר מאפים שתופחים מהר והרבה וזה בסדר.
  • יש לצנן היטב לפני בציעה או פריסה.

מוזמנים לגלול מטה לאוסף המתכונים שלנו.  בהצלחה ובתאבון!

גלילה לראש העמוד