קמח שעורה​

ניתן להזמין במשלוח עד דלת הבית, באריזת ואקום של 1 ק''ג.

קיים גם באריזה של 25 ק"ג.​

את השעורה בייתו בני האדם לפני כ-10,000 שנים ומאז נחשבה למקור ראשוני לפחממות יחד עם החיטה. השעורה בעלת המדד הגליקמי הנמוך ביותר מבין כל משפחת הדגנים.

 

השעורה היא אחד המינים שהשתבחה בהם הארץ ולה יתרונות רבים: היא עשירה בסיבים תזונתיים, חומצות אמינו, חומרים נוגדי חמצון, ויטמינים ומינרלים. 

 

לשעורה שימושים שונים ביניהם כחומר גלם לבירה ומאכל יסודי אצל הטיבטים אשר משתמשים בה להכנת את ה"צ'מפה"- קמח שעורה קלוי שמוסיפים לתה, הקמח מתגבש בתחתית ונאכל תוך כדי שתיית התה.

 

השעורה מכילה גלוטן ולכל אינה מומלצת לחולי צליאק ורגישים לגלוטן.