סדנת "לחם עבודה"​

מנחה: אסף בוזנק-דולב

בוגר בית ספר "בישולים".

בעבר, שף ובולונז'ר מסעדת השוק "אסי ואוהד מבשלים" ברמלה, במשך 7 שנים.

כיום, אופה ובעלים של סטודיו לאפיית לחמי בוטיק "אסף האופה" במודיעין וכן עוסק בייעוץ ופרויקטים באפיה בארץ ובאירופה.

 

בסדנא נכין מתכון לחם בסיסי מקמחים שונים, המתאים לעיצובים שונים, לחם כפרי, לחמניות ופרעצל.

 

הסדנא מתאימה למתחילים וכן לבעלי ניסיון.

 

הסדנאות הקרובות:

18.7.2018, שעה 16:00

21.8.2018, שעה 16:00

 

עלות הסדנא: 300 ₪ 

אודות סדנת "לחם עבודה"