סדנת אפייה "מחמצת מתחילים"

מנחה: רעי לזר
עבד במסעדת "ג'וז" ו"דניאל ואנונה".
כיום אופה במאפיית "מולאן" בתל אביב.

בסדנה נלמד איך ליצור מחמצת ואיך לתחזק אותה,נשתמש בשני סוגי מחמצות ונאפה שני סוגי לחמים.נלמד איך להנגיש את תהליך האפייה למטבח הביתי.

19.8.18, יום א', שעה 16:00,עלות הסדנא:300 ש"ח.
להרשמה:08-6442224


ממליצים להגיע כרבע שעה לפני תחילת הסדנא
מתאימה גם למתחילים


 

אודות סדנת "מחמצת כבסיס"

אודות סדנת "מחמצת מתחילים"

מנחה: יוחאי נחמני


בסדנא נכנס לעולם המחמצת, נלמד על העקרונות המנחיים, איך מייצרים, איך מתחזקים ואיך משתמשים בה במתכוני לחם מושלמים.
נכין שני מתכונים מקמחים לבנים ומלאים ונתנסה בעבודה מעשית.

הסדנא הקרובה: 

 

23.10.2018 שעה 16:00

עלות הסדנא: 300 שקל
 

התקשרו עכשיו להרשמה: 08-6442224,  או 054-3933638

*ממליצים להגיע כרבע שעה לפני תחילת הסדנא.