סדנת "מחמצת כבסיס-צלילה לעולם לחמי המחמצת"

מנחה: רעי לזר
עבד במסעדת "ג'וז" ו"דניאל ואנונה".
כיום אופה במאפיית "מולאן" בתל אביב.

בסדנה נלמד איך ליצור מחמצת ואיך לתחזק אותה,נשתמש בשני סוגי מחמצות ונאפה שני סוגי לחמים.נלמד איך להנגיש את תהליך האפייה למטבח הביתי.

19.8.18, יום א', שעה 16:00,עלות הסדנא:300 ש"ח.
להרשמה:08-6442224


ממליצים להגיע כרבע שעה לפני תחילת הסדנא
מתאימה גם למתחילים


 

אודות סדנת "מחמצת כבסיס"

אודות סדנת "מחמצת כבסיס"

מנחה: רעי עזר
עבד במסעדת "ג'וז ודניאל" ומסעדת "משייה".
כיום אופה במאפיית "לה מולאן" בתל אביב.

בסדנה נלמד איך ליצור מחמצת ואיך לתחזק אותה, נשתמש בשני סוגי מחמצת ונאפה שני סוגי לחמים. נלמד איך להנגיש את תהליך האפייה למטבח הביתי.

הסדנא הקרובה: 
19.08.18, שעה 16:00

עלות הסדנא: 300 שקל