סדנאות "עולם של לחם"

מנחה: רעי לזר
עבד במסעדת "ג'וז" ו"דניאל ואנונה".
כיום אופה במאפיית "מולאן" בתל אביב.

בסדנה נלמד איך ליצור מחמצת ואיך לתחזק אותה,נשתמש בשני סוגי מחמצות ונאפה שני סוגי לחמים.נלמד איך להנגיש את תהליך האפייה למטבח הביתי.

19.8.18, יום א', שעה 16:00,עלות הסדנא:300 ש"ח.
להרשמה:08-6442224


ממליצים להגיע כרבע שעה לפני תחילת הסדנא
מתאימה גם למתחילים


 

אודות סדנת "מחמצת כבסיס"

"עולם של לחם" סדנאות אפיית לחמים מהעולם.

גרמניה

 

אחת מתרבויות הלחם הגדולות, העשירות 
והמובהקות של אירופה ובה מגוון עצום של 
מאפים. בסדנא נלמד שלושה לחמים מייצגים המראים חלק מהמגוון של הלחם הגרמני.
הסדנא דורשת רקע במחמצות.

הסדנא הקרובה: 
27.9.18 (חוה"מ סוכות) שעה 16:00.



 

מנחה: אנומראל עוגן

איטליה (פאנה)

 

איטליה ובצק הן כמעט מילים נרדפות.
עולם הבצקים האיטלקי מככב בקולינריה
העולמית, ובצדק, שנים רבות. בסדנא
נלמד שלושה לחמים איטלקיים שונים, מהקלאסיקה ומהפחות מוכר. הסדנא דורשת רקע במחמצות

הסדנא הקרובה: 
11.10.18 שעה 16:00 



 

קווקז (באראכה)

 

בארכה הוא הכינוי של תושבי הקווקז ללחם. 
הסדנא הזאת תתמקד בלחמים מאיזורי דרך
המשי , צפון איראן ועד טורקיה.


הסדנא הקרובה: 
25.10.18 שעה 16:00



 

התקשרו עכשיו להרשמה: 08-6442224,  או 054-3933638

​עלות סדנא בודדת: 500 | עלות סדרת סדנאות: 1350 

*ממליצים להגיע כרבע שעה לפני תחילת הסדנא.