מתכון לפיצה​

1000 גרם תערובת מולינו ללא גלוטן
1100 גרם מים
30 גרם מלח
70 גרם שמן
35 גרם שמרים
25 גרם סירופ סוכר​

רשימת מצרכים

1. מחממים תנור לטמפרטורה של 240 מעלות מערבבים

2. במיקסר את כל המוצרים יחד לשים 4-8 דקות.

 

3. לאחר מכן יוצרים צורה מכל 300 גרם של בצק ומטפיחים:

 15 דקות פיצה על אבן


4 .30 דקות פיצה על מגש פח


5. 30-40 דקות פיצה בתבנית


6. מוסיפים רסק עגבניות,גבינה ותוספות לפי הטעם 

7.מכניסים לתנור ל5-10 דקות עד שהפיצה מוכנה.

אופן ההכנה