מתכון לפיצה
1000 גרם תערובת מולינו ללא גלוטן
1100 גרם מים
30 גרם מלח
70 גרם שמן
35 גרם שמרים
25 גרם סירופ סוכר
רשימת מצרכים
1. מחממים תנור לטמפרטורה של 240 מעלות מערבבים
2. במיקסר את כל המוצרים יחד לשים 4-8 דקות.
3. לאחר מכן יוצרים צורה מכל 300 גרם של בצק ומטפיחים:
15 דקות פיצה על אבן
4 .30 דקות פיצה על מגש פח
5. 30-40 דקות פיצה בתבנית
6. מוסיפים רסק עגבניות,גבינה ותוספות לפי הטעם
7.מכניסים לתנור ל5-10 דקות עד שהפיצה מוכנה.
אופן ההכנה




