מתכון לבייגלס(פרעצל)

1. 250 גרם תערובת מולינו ללא גלוטן.

2. 10 גרם שמרים יבשים.

 

3. כף סוכר דמררה .

4. 2 כפות שטוחות שמן.
 

5. חצי כוס מים.
 

6.  קורט מלח(כרבע כפית כפית). 
 

7. מלח גס.
 

8. שומשום.

 

מרכיבים

1. לערבב את כול החומרים במיקסר או בלישה ידנית עד לקבלת בצק אחיד.

2. להתפיח כשה,לגלגל רצועות ארוכות וליצור צורה של בייגלה איך שאוהבים.

3. לחמם תנור בטמפרטורה של 200 מעלות.

4. בינתיים לערבב ליטר מים עם 2 כפות אבקה סודה לשתייה וכף דבש.

5. להרתיח על הגז ולטבול כול בייגל בסיר החם למשך 20 שניות להניח בתבנית. כשהבייגלה נוטפים.

6. להתפיח עוד כ-20 דקות ולמרוח בחלמון ולפזר שומשום או מלח גס.

7. לאפות כרבע שעה.

אופן ההכנה