חלה מתוקה ללא גלוטן​

1. 500 גרם תערובת מולינו ללא ללא גלוטן.

 
2.  2/3 כוס שמן

3. 1/2 כוס סוכר

4. ביצה M

5. 17 גרם שמרים יבשים

6. כף סילאן/דבש

7. 400-420 מ"ל מים פושרים

רשימת מצרכים (לשתי עוגות)

1.לערבב את כול החומרים היבשים,להוסיף בהדרגה את שאר החומרים הרטובים וללוש מספר דקות עד לקבלת בצק אחיד ורך.

2.לכסות את הבצק במגבת ולהניח להתפחה של כשעה עד להכפלת הנפח.

3.לחלק את הבצק לשניים וליצור צורות של חלות.

4. לאפות בתנור כרבע שעה בחום של 200 מעלות ואז ל180 מעלות לרבע שעה/20 דקות נוספות.

אופן ההכנה

המתכון נבנה ע"י גבריאלה ווינברגר.