קמח טף


מקור הדגן הקטן בעולם, הטף, הוא באפריקה והוא הגיע לארץ יחד עם העליה האתיופית.

למרות גודלו הקטן, כעשירית מגודל החיטה, הטף עשיר מאוד בחלבון, סידן וברזל וקל מאוד לעיכול.

שימושו המפורסם ביותר של הטף הוא להכנת האינג'רה- מעין פיתה גדולה מהמטבח האתיופי.

קמח הטף בעיקרון אינו מכיל גלוטן, אך מפני שנטחן במטחנה שטוחנת חיטה עלול להכיל שאריות גלוטן.

ניתן להזמין במשלוח עד דלת הבית, באריזת ואקום של 1 ק''ג. קיים גם באריזה של 25 ק"ג.